Kundelogin  Fjernsupport  Kontakt


Service / Tonerbestilling


 

Brugt printer


Spar penge med en brugt printer
Inden der investeres i en brugt printer, bør der foretages en grundig analyse af det samlede behov for print, kopiering, fax og scanning. Det er et godt udgangspunkt at estimere den årlige mængde af prints og kopier.

 

Det kan være svært at få overblik over den totale økonomi ved anskaffelse af en brugt printer – valg af papir, toner og blækpatroner har også indflydelse på bundlinjen. Ofte ændrer virksomhedens behov sig lynhurtigt – det samme gør teknologien. I mange tilfælde vil der være penge at spare på en brugt printer – også set over hele printerens levetid i virksomheden.

 

Brugt printer med god driftsøkonomi
Copycolor har egen serviceafdeling, hvilket giver os førstehåndskendskab til hvilke modeller, der fungerer bedst i hvilke kontormiljøer. Da vi selv servicerer alle vores maskiner, er det lige så vigtigt for os som for dig, at der ikke er driftsstop. Vi sælger derfor kun tidssvarende modeller, også hvis du køber en brugt printer. Er uheldet ude, rykker vi ud indenfor seks arbejdstimer – i hele landet.

En brugt printer fra Copycolor er effektiv og brugervenlig – og der følger masser af support med. Vi ombytter en brugt printer uden diskussion inden for de første tre måneder, hvis du ikke er tilfreds.

 

Bredt udvalg
Hos os får du et bredt udvalg af nye og brugte modeller fra bl.a. OKI og Olivetti. En multifunktionel brugt printer fra Olivetti samler kopiering, print, scan og fax i én pladsbesparende løsning. Med en brugt printer fra japanske OKI får du en pålidelig, kompakt og fleksibel løsning, der egner sig til små og mellemstore kontormiljøer. Modellerne fra OKI er tilpasset alt fra 1 til 30 brugere.

 

Genbrug af tonerpatroner
OKI er også kendt for sin indsamlings- og genbrugsplan, der gavner miljøet. Når du returnerer dine brugte tonerpatroner, spares genbrugsstationerne for ekstra affald. OKI donerer en sum til Red Barnet for hvert ton forbrugsstoffer, de genanvender. Når man afleverer brugte tonerpatroner, kan man benytte OKIs returkasse. Man kan også, portofrit, returnere de tomme tonerpatroner i de nyere tonerpatroners emballage. Ved at tape papkasserne sammen, kan flere tonerpatroner returneres samlet. 

COPYCOLOR  Aps
NAVERLAND 2
DK-2600 GLOSTRUP

 

 

(+45) 78 10 77 00
COPYCOLOR@COPYCOLOR.DK
CVR 39359057

Nordic dealer 2019 copycolor

Hør om de seneste nyheder. 

 

    CopyColor på Linkedin    Copycolor Facebook


Følg os på Facebook og LinkedIn

COPYCOLOR  Aps
NAVERLAND 2
DK-2600 GLOSTRUP

 

 (+45) 78 10 77 00

 COPYCOLOR@COPYCOLOR.DK

 CVR 39359057

 

Hør om de seneste nyheder. 

 

    CopyColor på Linkedin    Copycolor Facebook


Følg os på Facebook og LinkedIn