Kundelogin  Fjernsupport  Kontakt


Service / Tonerbestilling


 

Brugt farvekopimaskine


Kopi, print og scan i én løsning
I dag er selv en brugt farvekopimaskine som oftest integreret med en printer og en scanner i én kompakt løsning.

Inden I investerer i en brugt farvekopimaskine, bør I foretages en grundig analyse af jeres behov for kopiering, print og scanning. Det er et godt udgangspunkt at estimere, hvor mange kopier og print, der produceres årligt. Det er en god idé at overveje både nuværende og fremtidige behov, når man vælger en brugt farvekopimaskine.

 

Tidssvarende teknologi
Uanset hvilken løsning, I vælger, gælder det om at opnå maksimal produktivitet og minimale driftsomkostninger. Det kan være svært at få det totale overblik over økonomien – valg af papir, toner og blækpatroner spiller også ind. Behovene ændrer sig ofte lynhurtigt, og det samme gør teknologien. I nogle tilfælde vil det derfor være en god idé at købe en brugt farvekopimaskine.

 

Ombytning af brugt farvekopimaskine uden diskussion
Copycolor har egen serviceafdeling, og vi har således førstehåndsindsigt i, hvilke modeller som fungerer, og hvilke modeller som ikke er optimale til den pågældende virksomhed. Da vi selv servicerer alle vores maskiner, er vi afhængige af, at driften på maskinerne er i top. Vi sælger derfor kun tidssvarende modeller, også hvis du køber en brugt farvekopimaskine.

 

Vi ombytter en brugt farvekopimaskine uden diskussion indenfor de første tre måneder, hvis du ikke er tilfreds.

Hurtig udrykning ved driftsstop

 

Du kan regne med, at en brugt farvekopimaskine fra Copycolor er pålidelig og effektiv. Komponenterne i vores modeller fra Olivetti og OKI er langtidsholdbare, hvilket minimerer risikoen for driftsstop. Er uheldet ude, rykker vi ud indenfor seks arbejdstimer – i hele landet.

 

Brugt farvekopimaskine fra OKI eller Olivetti
Japanske OKI har over 125 års erfaring med design og produktion af dokumentløsninger til professionelle brugere. Men en brugt farvekopimaskine fra OKI får du en kompakt, brugervenlig og fleksibel løsning, der egner sig til mindre kontormiljøer.

 

Olivetti er et italiensk firma, der har produceret skrivemaskiner siden 1908 og er verdensberømt for sit design. I dag er Olivetti en del af Telecom og sortimentet er udvidet til computere, multifunktionelle printere, ink-jet printere, kasseapparater, lommeregnere og meget mere. En brugt farvekopimaskine fra Olivetti samler kopiering, print, scan og fax i én pladsbesparende løsning, hvor der er kælet for detaljerne. 

COPYCOLOR  Aps
NAVERLAND 2
DK-2600 GLOSTRUP

 

 

(+45) 78 10 77 00
COPYCOLOR@COPYCOLOR.DK
CVR 39359057

Nordic dealer 2019 copycolor

Hør om de seneste nyheder. 

 

    CopyColor på Linkedin    Copycolor Facebook


Følg os på Facebook og LinkedIn

COPYCOLOR  Aps
NAVERLAND 2
DK-2600 GLOSTRUP

 

 (+45) 78 10 77 00

 COPYCOLOR@COPYCOLOR.DK

 CVR 39359057

 

Hør om de seneste nyheder. 

 

    CopyColor på Linkedin    Copycolor Facebook


Følg os på Facebook og LinkedIn