Kundelogin  Fjernsupport  Kontakt


Om CopyColor


 

Bizhub kopimaskiner


Olivetti eller Bizhub kopimaskiner

Som professionel forhandler af Olivetti kopimaskiner, der er produceret af Konica Minolta og derfor er identiske med Bizhub kopimaskiner, er CopyColor din virksomheds kopiekspert. Vi finder præcis de Olivetti kopimaskiner, der svarer til Bizhub kopimaskinerne.

 

Udover at vi leverer en præcis analyse af hvilke Olivetti kopimaskiner, der præsterer som Bizhub kopimaskiner og er den bedste løsning for jer, vil du også opleve CopyColor som den perfekte langtidsholdbare samarbejdspartner. Vi tilbyder, kort og godt, Danmarks bedste og hurtigste service.

 

Nyeste teknologi der svarer til Konica Minoltas Bizhub kopimaskiner

Der dukker hele tiden nye og smarte teknologiske funktionaliteter op i vores branche. Nogle af de mest toneangivende maskiner, også i den forbindelse, er vores Olivetti kopimaskiner, der er identiske med til Konica Minoltas Bizhub kopimaskiner.

 

Hos CopyColor, er vi altid opdateret med de nyeste maskiner og den seneste software. Kontakt os, og hør mere om hvilke nye funktionaliteter, der kan gøre din hverdag nemmere og mere økonomisk effektiv.

 

Når du har bestilt Olivettis svar på Bizhub kopimaskinerne

Vi installerer dine nye Olivetti maskiner hos dig, præcis som var det Bizhub kopimaskiner, og vi forlader ikke opgaven før alle kopimaskiner er tilsluttet deres brugere.

 

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med dine kopimaskiner/printløsning. Derfor er du altid sikker på at få gode priser, hurtig levering og fuldstændig gnidningsfri installation med CopyColor som leverandør.

 

Husk vores unikke 100 % tilfredshedsgaranti. Vi ombytter ganske enkelt alle dine kopimaskiner i hele aftaleperioden hvis du ikke er tilfreds. Uden diskussion.

 

Olivettis svar på Bizhub kopimaskiner – præcis driftssikkerhed til det travle kontor

CopyColor anbefaler Olivettis alternativ til Bizhub kopimaskiner hvis du har en virksomhed, der har brug for en høj driftssikkerhed og intelligent teknologi i hverdagen.

 

Vi har mere end 20 års erfaring med professionelle kopi- og printerløsninger. Som den perfekte samarbejdspartner, er vi altid parate til at levere velfungerende og skræddersyede løsninger der sparer tid, ærgrelser og penge.

 

Få information om Olivettis alternativ til Bizhub kopimaskinerne i dag

Du er velkommen til at kontakte os med det samme. Vi er klar til at servicere dig på telefon 78 10 77 00 eller e-mail copycolor@copycolor.dk. Har du brug for specifikationer og billeder af vores løsninger eller skal du hurtigt bestille tonere eller servicebesøg, kan du også bruge vores hjemmeside direkte.

 

Markedets bedste løsninger leveres af CopyColor. 

COPYCOLOR  Aps
NAVERLAND 2
DK-2600 GLOSTRUP

 

 

(+45) 78 10 77 00
COPYCOLOR@COPYCOLOR.DK
CVR 39359057

Nordic dealer 2019 copycolor

Hør om de seneste nyheder. 

 

    CopyColor på Linkedin    Copycolor Facebook


Følg os på Facebook og LinkedIn

COPYCOLOR  Aps
NAVERLAND 2
DK-2600 GLOSTRUP

 

 (+45) 78 10 77 00

 COPYCOLOR@COPYCOLOR.DK

 CVR 39359057

 

Hør om de seneste nyheder. 

 

    CopyColor på Linkedin    Copycolor Facebook


Følg os på Facebook og LinkedIn