Kundelogin  Fjernsupport  Kontakt


 

Om CopyColor


Om Danmarks bedste – CopyColor

 

CopyColor sætter en stor ære i altid at levere engageret og faglig ekspertise sammen med Danmarks bedste Olivetti og OKI løsninger.  Vi leverer altid teknisk tidssvarende og opdaterede løsninger, der letter dagligdagen i den moderne virksomhed.

 

Vores mission er ganske enkel: Vi vil implementere kontormaskiner med IT, der dækker virksomhedens behov fuldstændigt og dermed gør dagligdagen nemmere for dig og dine kolleger. 

 

Os kan du stole på

 

Med hovedsæde i Glostrup, og med landsdækkende serviceafdeling, har CopyColor for længst manifesteret sig som én af branchens bedste og mest pålidelige leverandører af kopi- og printløsninger. Vi har siden etableringen i år 2000 leveret kvalitets kopi- og printløsninger til dansk erhvervsliv, har CopyColor ansat markedets bedste teknikere, supportere og specialister. Vi har altid en ekspert klar til at løse opgaven hos dig, og tilbyder ganske Danmarks hurtigste og bedste service.

 

Vi ser os selv som din virksomheds problemknuser, uanset hvilken kopimaskine der kunne, kan eller skal være tale om.

 

Danmarks bedste og hurtigste support

 

Vi lægger vægt på, at dine kopimaskiner skal give mere effektivitet i hverdagen, aldrig det modsatte. Maskinerne er til for, at I kan koncentrere jer om jeres kernekompetence.

 

Derfor har CopyColor Danmarks bedste udrykningsservice. Vi er ganske simpelt i din virksomhed indenfor 6 timer, hvis maskinen ikke virker som den skal. Vi sørger for, at du hurtigt er på 100 % igen, og skulle du, af én eller anden årsag, have lyst til at ombytte din nye Olivetti-maskine fra CopyColor, bytter vi med et smil i hele den aftalte serviceperiode. Intet bøvl – kun GOD service.

 

CopyColor er din virksomheds ekstra ressource. Du kan altid få fat i os – døgnet rundt, året rundt.

 

Ny teknologi og nytænkning – CopyColor har din næste løsning klar

 

I en verden, hvor der hver dag udvikles nye intelligente funktionaliteter, tilbydes der konstant hurtigere, stærkere og mere effektive løsninger. Kunsten består i, at vælge kvalitetsstærke og fleksible løsninger der kan følge med tiden og din virksomhed.

 

CopyColor består af et stærkt hold af erfarne og veluddannede specialister der er parate til at analysere din virksomheds behov og matche det med markedets bedste og mest fleksible kvalitetsløsninger.  Lad os give dig et bud på hvad vi mener, er den perfekte løsning for dig. Tag kontakt til os allerede i dag, og få de rette svar på dine spørgsmål. Vi er altid klar til at servicere dig på telefon 78 10 77 00 eller e-mail copycolor@copycolor.dk.

 

Lad markedets bedste løsninger komme til dig – Ring til CopyColor i dag.   COPYCOLOR  Aps
NAVERLAND 2
DK-2600 GLOSTRUP
(+45) 78 10 77 00
COPYCOLOR@COPYCOLOR.DK
CVR 39359057

COPYCOLOR  Aps
NAVERLAND 2
DK-2600 GLOSTRUP

 

 (+45) 78 10 77 00

 COPYCOLOR@COPYCOLOR.DK

 CVR 39359057